26 Jan

Selectro Tour by Marika

written by No Comments posted in Uncategorized

MAINEVENTS prezinta Selectro by Marika

Mainevents va oferta posibilitatea de a avea un eveniment Selectro in clubul dumneavoastra in perioada februarie -aprilie 2011.
Noi va oferim un eveniment la cheie in care muzica de calitate si bun gust va face ca succesul evenimentului sa fie garantat.
Noi facem afisul (in format electronic- aveti doua exemple in partea de jos a prezentarii)
Noi va ajutam cu promovarea.
Noi va facem comunicatul de presa.
Voi castigati notorietate si nu numai :)
Puteti asculta 2 seturi by Marika acesand acest link

Pentru booking si detalii suplimentare ma puteti contacta la telefon: 0722.151.674 / 0765.822.277
Cu respect
Dan

SELECTRO BIO

Selectro e in genere selectie de electronica efectuata de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania. Formatul Selectro s-a modificat in timp, emisiunea radio devenind concept bun de furnizat in cluburile bucurestene. Prima iesire la rampa a fost acum aproximativ 9 ani,pe cale audio, integrata postului Activ FM. A fost inca de la inceput o idee bazata pe interactiv, cu invitati performand live, in sfera muzicii electronice.
In 2004, Selectro s-a imprietenit cu Expirat Club, urmand o colaborare fericita pe plan muzical, concretizata intr-un Selectro live, in fata publicului. Petrecerea s-a mutat astfel din studio la pupitru si dintr-un spatiu in altul. Dupa inchegarea Selectro intr-un ansamblu exportabil, programul a sarit frecventa la ProFM Dance (2007) si Vibe FM (2010), pastrand cursiv aceeasi afinitate pentru scena autohtona. .Tot Selectro a sustinut intentia deschiderii The other side, unde acelasi moderator, Marika, convoaca la DJ – Live Set-uri, nume sonore de pe la noi ca Suie Paparude, D-laid, Unu’, The Model, Vania, Optick, Raoul Russu, Pagal, Jay Bliss, Adrian Eftimie dar si nume mari de afara: Elite Force, Meat Katie, Deekline, The Freestylers, Federico Locchi, General Midi, Drumattic Twins, Atomic Hooligan, Rogue Element, Tom Real.. si totodata Selectro fiind adoptat si de SUNWAVES ,cel mai important festival de muzica electronica din Romania, la ultima editie fiind o scena speciala Selectro, fiind confirmati si pentru urmatoarea editie

facebook.com/SelectroPage

MARIKA BIO

Florin Marica (MARIKA) este unul dintre putinii promotori care s-a implicat profund in fenomenul muzical undergound din Romania anilor ’90.Mai intai in 1994 la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio – Fun Radio, unde a realizat si produs emisiunea Blue Lines.Aici se puteau asculta cele mai noi si cele mai nonconformiste genuri muzicale la acea vreme, achizitionate direct de la casele de discuri independente .
Tot in anii ’90 Marika pune bazele trupei Fire in Water cu care a castigat doua premii importante la Assos New Tallent Festival si emisiunea Klub Bizzr de pe Atomic TV. Dupa doi ani de lupte inabusite cu audienta destul de mica pentru acest tip de emisiune, Florin si-a mutat arsenalul greu de muzici pe postul 2M+ / Activ FM la emisiunea Dance Time care a devenit ceva mai tirziu Ultra FM , iar apoi din 1998 redactor / producator la emisiunile Metropolis, Rockada de pe primul canal de muzica din Romania – Atomic TV.Emisiunea de la Activ Fm se transforma in Selectro, o noua emisune parfumata de o selectie de electronica efectuata de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania.Aici au fost invitati producatorii, promoterii si toti cei care gravitau in jurul universului muzicii electronice.Aici au avut loc perfomance-uri si mixuri live.Cu un format bine inchegat si cu o istorie deloc de neglijat, in 2007 emisiunea Selectro sare in barca Pro FM Dance iar in 2010 urca in audienta pe Vibe FM, simultan cu legatura fructoasa cu Expirat Club in realizarea serilor Selectro din fiecare miercuri seara.Tot datorita perseverentei si succesului serilor de miercuri, Marika a sustinut intentia deschiderii celuilalt compartiment al clubului Expirat (The Other Side), bazat exclusiv pe un program de muzica electronica.Priceperea lui Florin a facut ca la Selectro sa se perindeze nume grele din muzica electronica romaneasca ca Suie Paparude, D-laid, Unu’, The Model, Vania, Optick, Raoul, Pagal, Jay Bliss, Adrian Eftimie sau din afara granitelor noastre: Elite Force, Meat Katie, General Midi, Drumattic Twins, Atomic Hooligan, The Freestylers, Deekline, Federico Locchi, Utah Sains..
Tot Florin Marica a fost cel care a ajutat mult in promovarea multor talente muzicale electro autohtone sa ajunga cat mai mult la audienta nationala in continua crestere..Datorita priceperii tehnicii si dibaciei selectiei muzicale, Marika..ajunge pana in finala cunoscutului concurs de dj-i autohotoni, Heineken, frecventand atat inaintea turneului-concurs cat mai ales dupa aceea prin majoritatea cluburilor din Romania.

www.facebook.com/marika.fl
Press kit: Marika


Selectro / Mainevents / Vibe FM
Soundcloud: www.soundcloud.com/dj-marika

SELECTRO – RADIO SHOW
Monday – Vibe FM 22.00
SELECTRO PARTY:
Wednesday – Expirat | Other Side 22.00

No Responses to “Selectro Tour by Marika”

Leave a Reply

Weboy

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour