26 Jan

Marika dupa Andy Fletcher

written by No Comments posted in Evenimente
The Ark
Bucuresti, Uranus 150
Rezervari: 0724588534

sambata 29 ianuarie ora 21

Andy Fletcher

Dj set / Depeche Mode

In deschdere Amon
after hours Marika
Intrare 50 lei

The Ark aduce vesti bune: Andy Fletcher, membru fondator al legendarei trupe Depeche Mode, revine in Bucuresti cu un DJ set electrizant! Show-ul va avea loc pe 29 ianuarie 2011, la The Ark Underground (strada Uranus, nr. 150, fosta Calea Rahovei Nr.196A), in cadrul unui eveniment organizat de The Ark si sustinut de Emagic.

Considerat liantul dintre Dave Gahan si Martin Gore de-a lungul celor 30 de ani de cariera, Andy Fletcher – sau Fletch, cum ii spun fanii – a contribuit activ la succesul Depeche Mode, atat pe plan muzical, cat si managerial. Artistul s-a implicat si in activitatea financiara a formatiei, fiind coordonatorul unuia dintre cele mai ambitioase si profitabile turnee Depeche Mode, “Devotional Tour” din 1993. Desi concertele si sesiunile de studio Depeche Mode ii ocupa cea mai mare parte a timpului, Andy a reusit totusi sa gaseasca si cateva momente de ragaz pentru a se dedica unor proiecte pe cont propriu: a inregistrat un album solo ce cuprinde cover-uri interpretate chiar de el, alaturi de Alan Wilder si Martin Gore la pian, a infiintat o casa de discuri, Toast Hawaii – care s-a ocupat de debutul trupei Client, si a sustinut show-uri de DJ in cluburi din toata lumea. Stilul abordat de Fletch se incadreaza in formatul “bedroom DJ“, si include mix-uri de piese new wave, hit-uri electro, precum si succese Depeche Mode si Mute Records.

Publicul roman va avea ocazia sa-l revada pe Andy Fletcher pe 29 ianuarie 2011, la The Ark Underground, intrarea fiind de 50 de lei.

No Responses to “Marika dupa Andy Fletcher”

Leave a Reply

Premium WordPress Themes

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour