19 Feb

JKD- Mass Mess

written by No Comments posted in Muzica, News

JKD- Mass Mess
Dupa parasirea trupei Suie Paparude, JKD a.k.a Junkyard sau Cezar scoate un prim release online pe Music Arena. Acesta se intituleaza Mass Mess si contine 5 piese techno minimal: Ophidiophobia, Bad Indian, Fluierul Dat Pe Invers, Jupiter si Mass Pe Mess. Aceasta din urma contine voce in stilul “dubios”, ironic si ilar al lui Cezar dar albumul se axeaza in principal pe instrumental.

Piesele au fost lucrate in Ableton Live in decursul ultimelor 2 luni, in studioul propriu denumit Audio Squad. Mass pe Mess este disponibil online pe Music Arena, toate cele 5 piese putand fi downloadate gratuit.

JKD – Mass Mess

No Responses to “JKD- Mass Mess”

Leave a Reply


Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact

Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour