05 Apr

Gravity @ Obey 7 aprilie

written by No Comments posted in Evenimente
Club Obey
Bucuresti, Lipscani 19

joi 31 martie

GRAVITY

THE MODEL

DAN ENE

CUBIC

Intrare 10 ron

Joi, dupa 11 seara in Obey Club The Model urca la platane, iar Cubic il urmeaza. Dan Ene este ca de obicei gazda petrecerii si aduce cu el ca de fiecare data sunete alese cu grija.
The Model este primul producator roman care a semnat doua dance label-uri importante din Germania, DJ Hell’s International Deejay Gigolos si Traum Schallplatten.Din 2002, The Model si-a construit propriul sau outlet cultural- ELEKTRO.CASNICE, gandit initial ca o platforma de prezentare a proiectelor sale, insa incet, incet s-au implicat in acesta Mihai Popoviciu, Das Komitee, Masstyk, Toygun si Punx Soundcheck Cel mai curajos proiect al sau este insa albumul The Foundation, inspirat din seria de carti cu acelasi nume semnate Isaac Asimov.
Cu abilitate, Cubic intra ferm in zona de gravitatie maxima din Obey Club. Cubic ne place mult pentru ca abordeaza genuri grele ale muzicii electronice, ne introduce in zone de funky jazz, pentru ca apoi sa vibram pe un tribal foarte bine studiat.
Pe Dan Ene il stim din cluburile din Romania sau daca ai dat drumul la radio in tara ori cand erai in concediu in Suedia sau Italia.
De trei ani sustine cultura si muzica electronica din Romania, investindu-si toate resursele in promovarea artistilor autohtoni. El este gazda fiecare seri de joi din Obey Club, Gravity, seara ce poarta numele emisiiunii sale de la la Dance FM.
Asadar, in fiecare joi, la Obey Club pe Lipscani 19, dupa 11 seara, gravitatia creaza alte legi, cele ale sunetelor.
Si inca ceva, stai cu ureche pe DanceFM si castigi invitatii la cele mai tari ptreceri!

Mai multe informatii aici:

http://www.facebook.com/pages/The-Model
http://www.facebook.com/djdanene
http://www.facebook.com/cubicro

http://www.dancefm.ro/

Asculta si aceseaza Dance Fm si poti castiga invitatii la petreceri !

No Responses to “Gravity @ Obey 7 aprilie”

Leave a Reply

Free WordPress Theme

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour