28 Mar

Gravity @ Obey 31 martie

written by No Comments posted in Evenimente
Club Obey
Bucuresti, Lipscani 19

joi 31 martie

GRAVITY

SLLASH & DOPPE

DAN ENE

Intrare 10 ron

Obey Club continua seria de petreceri marca Gravity. Saptamana aceasta, Sllash & Dope urca la platane joi, dupa 11 seara. O noapte alba pentru clubberi cu tech house din abundenta. Gazda evenimentului este ca de fiecare data, Dan Ene.

Sllash & Doppe. Sau Bogdan si Cristian. Sau tech house. Oricum ai spune-o, ce iese din mainile lor suna tare bine. Ne-a placut cand in 2008 am ascultat pie…sa Dark Noise care odata iesita a si urcat in Top 100 Tech House pe site-ul digital de muzica electronica Beatport. A ajuns repede la urechile lui Pete Tong care i-a ales sa reprezinte locul I in cadrul emisiunii sale, “Bedroom Bedlam”.
Au urmat doua EP-uri, dar au creat si remixuri pentru DJi si producatori importanti. Printre acestia merita mentionati Filthy Rich, Musikjunki, Paul Thomas, David Kassi, Lojak, Francesco Grant.
Sunt duo-ul de DJi cu experienta, minti nebune si cu o mare dorinta pentru a va cuceri cu ritmurile lor. Fiti cu ochii pe ei!
Pe Dan Ene il stim de la Heineken Thirst, din majoritatea cluburilor de gen din Romania sau daca ai dat drumul la radio in tara ori cand erai in concediu in Suedia sau Italia.
De trei ani sustine cultura si muzica electronica din Romania, investindu-si toate resursele in promovarea artistilor autohtoni. El este gazda fiecare seri de joi din Obey Club, Gravity, seara ce poarta numele emisiiunii sale de la la Dance FM.
Si inca ceva… Stai cu urechea pe DanceFM si castiga invitatii la cele mai tari petreceri din oras!

Mai multe informatii aici:

http://www.facebook.com/djdanene

https://www.facebook.com/SllashDoppe

http://www.facebook.com/dancefm895

http://www.dancefm.ro/

Asculta si aceseaza Dance Fm si poti castiga invitatii la petreceri !

No Responses to “Gravity @ Obey 31 martie”

Leave a Reply

Free WordPress Themes

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour