21 Mar

Gravity @ Obey 24 Martie

written by No Comments posted in Evenimente
Club Obey
Bucuresti, Lipscani 19

joi 24 martie

GRAVITY

MIRCEA IVAN

HAPPY GUTENBERG

DAN ENE

Intrare 10 ron

Daca este joi, la Obey Club este Gravity. Asta inseamna ca in fiecare saptamana, Dan Ene urca la pupitru cu inca doi dj. Saptamana aceasta a venit randul lui Happy Gutenberg si Mircea Ivan.
Pentru cei care nu stiu, Happy Gutenberg s-a stabilit in Romania in ’98 dupa ce rupsese platanele sirienilor prin cluburi. In 2003 mixat cu Marika in Web Club. A urmat colaborarea cu Mihai Dobre (Suie Paparude). Sunetul, und…eva intre house, techno-house si techno se deosebeste prin influentele vesele pe care Happy Gutenberg le manuieste foarte bine. Influente care de altfel sunt trade mark-ul sau.
Sfarsitul lui 2005 i-a adus success, el a colaborat la The Mission cu Haute Coulture, Michi de la Suie Paparude, Marika, Gemini Bros, Vania, D-Laid, VRT, Markus Schulz, Frank Loper, The Model, Gojira, Dj Vasile, iar lista poate continua.
A luat o pauza in 2008, iar in 2010 a revenit pe scena electro ca producator. A mixat Hello pentru Les Elephants Bizarres.
Imediat dupa el, Mircea Ivan preia controlul platanelor.
Dj Dance Fm, pe Mircea l-am remarcat in 2010 cand a fost nominalizat la categoria “cea mai mare ascensiune”. Colaborarea cu Phonk D’or l-a adus la urechile tuturor, in timp ce el continua sa mixeze pe scena electro-house cu Pagal, Rosario Internullo, Optick, Raoul Russu, Adrian Eftimie.
Mircea Ivan are “incredere… incredere totala in muzica electronica si in toata placerea si energia pe care aceasta le genereaza” iar asta guverneaza “rezolutiile”, ambitiile si progresele unuia dintre cei mai tineri si mai talentati membri ai scenei romanesti de clubbing.
Constanta serii ramane insa Dan Ene, pe care cu totii il stim de la „Beat Factor Bedroom DJ” sau Haineken Thirst. Daca am plecat in concediu in State, Suedia sau Italia cu siguranta l-am auzit la radio. De trei ani sustine cultura si muzica electronica din Romania, investindu-si toate resursele in promovarea artistilor autohtoni. A mixat alaturi de Moshic, Echoman, John Aquaviva. Seturile sale aduc aminte de uniformitatea energetica a celor tech si house. Dansant pana dimineata si dupa, rezoneaza cu publicul pana la ultima picatura de sudoare.

Mai multe informatii aici:

http://www.facebook.com/djdanene

http://soundcloud.com/alyns

https://www.facebook.com/djmirceaivan

http://www.facebook.com/dancefm895

http://www.dancefm.ro/

Asculta si aceseaza Dance Fm si poti castiga invitatii la petreceri !

No Responses to “Gravity @ Obey 24 Martie”

Leave a Reply

WordPress主题

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour