30 Mar

Emil Lassaria & F. Charm live

written by No Comments posted in Uncategorized

MAINEVENTS prezinta Emil Lassaria & F. Charm live

Emil Lassaria & F. Charm au lucrat impreuna in studio in ultimele luni si au reusit sa creeze 9 piese absolut noi ce vor aparea zilele viitoare ca album sub denumirea 9 mm.

Primul extras din acest album, chiar piesa ce da numele albumului, 9mm, este deja in heavy rotation la Pro Fm, Dance Fm, Zu si multe alte posturi de radio din tara.

Saptamana trecuta a fost lansat proiectul cu o prestatie live ce s-a bucurat de mare succes in Pulse Studio din Focsani

Mainevents va ofera acum in exclusivitate posibilitatea de a avea un eveniment mult asteptat in cluburi, show in care pe langa cele 9 piese de pe album, cei doi vor mai canta si piese precum a lui E-yo – F. Charm intr-o noua orchestratie a lui Emil, astfel incat show-ul live dureaza mai mult de 45 de minute; dupa, petrecerea continua cu dj set Emil Lassaria sustinut de MC F. Charm ce se va prelungi pana tarziu in dimineata :) .
Noi va oferim un eveniment la cheie in care muzica de calitate si bun gust vor face ca succesul evenimentului sa fie garantat.
Noi facem afisul (in format electronic- aveti exemplu in partea de jos a prezentarii)
Noi va oferim pentru fiecare eveniment cate 20 de cd-uri cu autograful artistilor pe care le puteti oferi ca premii la concursuri sau dupa cum considerati ca va avantajeaza.
Noi va sustinem cu promovarea online atat pe paginile de facbook ale artistilor si agentiei , cat si pe site-uri precum: nights.ro , beatfactor.ro , iconcert.ro , mainevents.ro , musicarena.ro , youmago.ro ….
Noi va facem comunicatul de presa.
Voi castigati notorietate si nu numai :)

Pentru booking si detalii suplimentare ma puteti contacta la telefon: 0722.151.674 / 0765.822.277 , email dan@mainevents.ro

Date disponibile:
Aprilie: 15, 22, 23, 30
Mai: 7, 13, 14, 20, 27, 28
Iunie: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25

Cu respect
Dan

No Responses to “Emil Lassaria & F. Charm live”

Leave a Reply

Free WordPress Theme

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour