19 Feb

Emil Lassaria – Back In Plastick

written by No Comments posted in Muzica, News


Emil Lassaria - Back In Plastick
Emil Lassaria lansează vineri, 20 februarie, primul său album. “Back in Plastick” se adresează iubitorilor de clubing, 12 piese care au putut fi ascultate până acum doar în seturile live ale artistului.
Vineri, 20 februarie, ora 23:00, la club “Shade”, va avea loc lansarea primului album al lui Emil Lassaria. Acesta va fi precedat de o serie de evenimente în întreaga ţară pentru ca fanii artistului să se bucure de noul sound adoptat de acesta. DJ-ul este renumit pentru piesa “Balada”, melodie care a fost pe primul loc la toate posturile de radio mainstream din România, în vara anului trecut.


Albumul “Back in plastick” va putea fi descărcat gratuit de pe www.musicarena.ro începând cu 20 februarie, pentru ca toţi fanii să asculte noile piese ale artistului. “Sound-ul primului meu album este reprezentativ pentru ceea ce creez în această perioadă şi se adresează în special cluburilor, nu există nicio piesă în variantă radio. Piesele alese au fost “testate” în club şi au avut un mare succes. Piesa «Back in plastick» dă şi titlul albumului şi reprezintă perfect sound-ul adoptat pe acest album ” a declarat Emil Lassaria.
Toţi iubitorii muzicii electronice sunt aşteptaţi vineri în clubul “Shade” pentru a experimenta noul album al lui Emil Lassaria. Imediat după lansarea primului său album, artistul va începe turneul de promovare a noului său sound peste tot în ţără. Primele oraşe vizate sunt:

21 februarie – Timişoara – Youtopia
26 februarie – Cluj – Decadance
27 februarie – Oradea – Club Cuba
28 februarie – Satu Mare – Insomnia
05 martie – Bucureşti – Club Vanity
06 martie – Galaţi – Divino Glam Club
07 martie – Neamţ – Traktor
20 martie – Iaşi – Club Skye
21 martie – Paşcani – Club Relaxa
26 martie – Constanţa – Zoom
28 martie – Varşovia (Polonia) – Vinyl Club

No Responses to “Emil Lassaria – Back In Plastick”

Leave a Reply

Premium WordPress Themes

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour