10 Sep

Dorroo – Rapture, No. 1 in top 10 lui Carl Cox din septembrie

written by No Comments posted in Muzica, News


Dorroo - Rapture, No. 1 in top 10 lui Carl Cox din septembrie
Piesa “Rapture” a lui Dorroo (artist MainEvents) a ajuns pe primul loc in chartul lui Carl Cox din luna septembrie. Dupa ce Carl Cox a mixat pe 27 iulie in Mamaia si a primit mai multe productii de la Dorroo, artistul britanic a decis sa-i includa una din piese in topul lui cel mai recent. Si nu oricum, ci pe locul 1.


Piesa a fost difuzata in show Global 231 din
17 August, ce poate fi ascultat direct de pe site-ul oficial al artistului www.carlcox.com . Emisiunea e inregistrata in Space Ibiza pe 14 August.
“Sunt fan Carl Cox de foarte multi ani, l-am vaut live in Romania cat si in UK si mi se pare extraordinar acum ca una din piesele mele sa fie atat de apreciata de el. Sper ca piesa asta sa fie doar primul pas in colaborarea mea cu Carl Cox atat ca producator cat si ca dj, si sper sa fie o lampa de lansare pentru mine pe scena locala si internationala. Sunt foarte fericit!” spune Dorroo.
Piesa Rapture e nelansata la momentul asta, Carl Cox fiind singurul care o are deocamdata, Dorroo ramane sa se intalneasca cu Carl Cox marti la Space Ibiza la ultima petrecere din seria “Carl Cox – Tuesday Evenings” de anul asta.
Dorroo a lansat recent un EP cu doua piese, intitulat “In Control”, disponibil gratuit pe Music Arena.

No Responses to “Dorroo – Rapture, No. 1 in top 10 lui Carl Cox din septembrie”

Leave a Reply

WordPress Blog

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour