07 Mar

DJs meet the TV STARS

written by No Comments posted in Evenimente
Offices Club
Suceava, Str Cornelui Coposu Nr 12B
Info si rezervari: 0735.168.111

sambata 12 martie

DJs meet the TV STARS

COSMINA PASARIN

DAN ENE

facebook.com/djdanene

MIRCEA ZARA

facebook.com/mircea.zarae

Intrarea libera

Smirnoff Red proudly presents “DJs meet the TV STARS” at Offices Club

Daca pana acum va obisnuiam cu cate un invitat in fiecare weekend, sambata 12 martie distractia atinge cote maxime alaturi de invitatii nostri. Astfel, Cosmina Pasarin va fi MC-ul nostru, Dan Ene ne va bucura cu muzica sa, iar VJ Zara va surprinde intregul eveniment pentru Club Zone.

Cosmina Pasarin s-a lansat in lumea showbiz-ului la varsta de 19 ani intr-o emisiune televizata la Pro Tv, “Vara ispitelor”, si, datorita fanilor acestor gen de emisiuni se face remarcata. Cand hotaraste sa pozeze in revista pentru adulti “Playboy” nu realizeaza ca destinul i se va schimba si astfel ajunge sa aibe emisiuni la Pro Tv, TVR 2 si sa apara in seriale de televiziune.

Dan Ene se defineste prin constanta melodica a seturilor sale care aduce aminte de uniformitatea energetica a seturilor tech si house. Dansant pana dimineata si dupa, rezoneaza cu publicul pana la ultima picatura de sudoare.

In 2008 incepe colaborarea cu Vibe Fm printr-o emisiune saptamanala ce se numeste “Gravity”; din februarie 2011 emisiunea se muta la Dance Fm, fiind transmisa in fiecare luni seara de la ora 21:00.

Pentru ca isi pune toate resursele in slujba culturii de club, in 2007 a pus bazele agentiei de booking Main Events si are succes.

Clubzone” este singura emisiune din Romania dedicata vietii de noapte, de club! Mai mult decat o emisiune, Clubzone este deja un brand, existand pe piata de noua ani.
De-a lungul timpului, Mircea Zara a deschis usa celor mai importante cluburi din Romania si a prezentat evenimentele cu cel mai mare succes de la noi din tara. Vedete, muzica buna si distractie in cele mai cool locuri din tara! Intr-un cuvant, “Clubzone acum in Offices Club”!

Distreaza-te la Offices Club alaturi de Mc Cosmina Pasarin, VJ Zara si Dan Ene!!!

No Responses to “DJs meet the TV STARS”

Leave a Reply

Free WordPress Themes

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour