23 Mar

Dj Marika @ Obey

written by No Comments posted in Evenimente
Club Obey
Bucuresti, Lipscani 19

vineri 25 martie

DJ MARIKA

DJ KuKy

Intrare 10 ron

Marika urca la platane in Obey Club. Se intampla vineri, 25 martie, dupa 11 seara. Incalzirea o face Dj KuKy.

Florin Marica (MARIKA) este unul dintre putinii promotori care s-a implicat profund in fenomenul muzical undergound din Romania anilor ’90. Mai intai in 1994 la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio – Fun Radio, unde a realizat si produs emisiunea Blue Lines. Aici se puteau asculta cele mai noi si cele mai nonc…onformiste genuri muzicale la acea vreme, achizitionate direct de la labelurile independente si foarte greu accesibile filtrate select si cu migala de feelingul personal al lui Florin.
Tot in anii ’90 Marika pune bazele trupei Fire in Water cu care a castigat doua premii importante la Assos New Tallent Festival si emisiunea Klub Bizzr de pe Atomic TV. Dupa doi ani de lupte inabusite cu audienta destul de mica pentru acest tip de emisiune, Florin si-a mutat arsenalul greu de muzici pe postul 2M+ / Activ FM la emisiunea Dance Time care a devenit ceva mai tirziu Ultra FM , iar apoi din 1998 redactor/ producator la emisiunile Metropolis, Rockada de pe primul canal de muzica din Romania – Atomic TV. Emisiunea de la Activ Fm se transforma in Selectro, o noua emisune parfumata de o selectie de electronica efectuata de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania. Aici au fost invitati producatorii, promoterii si toti cei care gravitau in jurul universului muzicii electronice. Tot aici au avut loc perfomance-uri si mixuri live. Priceperea lui Florin a facut ca la Selectro sa se perindeze nume grele din muzica electronica romaneasca ca Suie Paparude, D-laid, Unu’, The Model, Vania sau din afara granitelor noastre: Elite Force, Meat Katie, General Midi, Drumattic Twins, Atomic Hooligan, Rogue Element, Tom Real.
Inaintea lui Marika, platanele vor fi incinsse de Dj Kuki. Pe Kuki il stim din Dumars Light, Twice, Luna, Qpub, Paradiso sau Gossip. A avut şansa de a întâlni DJ-ei renumiţi care l-au ajutat. DJ Rabinu, echipa Mobile DJ sau Deep Ash sunt doar câteva dintre numele care şi-au pus amprenta pe stilul lui DJ Kuky. Ii place sa faca anumite treceri pe un anumit ritm, bit, pe anumite tempo-uri. Alternează tehnici de mix de bătaie cu tehnici de scrach”. Acest gen, diferit de house, ii place foarte mult. Stim despre Dj Kuki ca a adunat peste 20 de kilograme de muzică în 10 ani si ca vineri va avea de unde alege.

Intre 21 si 23:00 avem happy hours, iar intrarea este 10 lei.

No Responses to “Dj Marika @ Obey”

Leave a Reply

mugen 2d fighting games

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour