10 May

1Office`s Ani = 1 Deceniu de Clubbing

written by No Comments posted in Evenimente
Offices Club
Suceava, Str Cornelui Coposu Nr 12B
Info si rezervari: 0735.168.111

sambata 14 mai

10 ani de Office

EMIL LASSARIA & F.Charm

facebook.com/Emil.Lassaria

MIRCEA ZARA

facebook.com/mircea.zarae

De 1 Deceniu OFFICE’S CLUB este locul de referinta pentru divertisment si petrecerea timpului liber weekend de weekend, un loc civilizat si de bun gust.
A fost si este locul care a creat si organizat cele mai spectaculoase evenimente.A avut multi invitati de gen, cei mai in voga DJ din tara cum ar fi : Raoul Russu, Rares, Marco Briguglia, Optick, Internullo, Rhadoo, Adrian Eftimie, Dan Ene, Emil Lassaria etc. Deasemenea a fost inclus in mai multe emisiuni de clubbing la Music Chanel, MCM si MTV Romania. De zece ani scriem istoria !!!
Pentru cei care au crescut odata cu acest club, pentru cei ce au amintiri frumoase, pentru cei care au fost alaturi de noi in ultimul Deceniu si nu in ultimul rand pentru cei ce abia incep sa ne cunoasca,va invitam sambata 14 Mai sa sarbatorim impreuna cu invitatii Emil Lassaria & F.Charm ce ne vor incanta cu piese in prima auditie intr-o prestatie live care va tine pana tarziu in dimineata, Evenimentul va fi inregistrat de Mircea Zara impreuna cu echipa Music Chanel pentru emisiunea Club Zone!!
Suntem convinsi ca prin prezenta voastra ne veti confirma statutul de lider pe “piata de clubbing a Sucevei”!!

No Responses to “1Office`s Ani = 1 Deceniu de Clubbing”

Leave a Reply

WordPress主题

Copyright © 2010 · Main Events · All rights reserved // Home · Artists · Portfolio · About us · News · Contact


Cooked by Toma Alin Gabriel with vanilla flavour